VONDOM

Een levensstijl, een manier van zijn. Dat is Vondom. Vanguard In & Out meubels gemaakt met passie. Ontworpen door en voor dynamische mensen, innovators, nieuwsgierige types ... zoals jij, die houden van mode en trends, en de beste kwaliteit eisen in alles om hen heen.

Ontwerpcultuur is de sleutel tot ons succes. Dit is wat Vondom drijft om nieuwe collecties te maken die ruimtes een nieuwe dimensie geven. We creëren een dialoog tussen omgeving en vorm. Vondom-elementen transformeren de eenvoudigste ruimte in een sfeer vol glamour, zowel uniek als buitengewoon. Daar gaat het om, het creëren van sferen waar we het leven kunnen pakken en voelen dat we hier zijn om het te leven, ervan te genieten en ons te omringen met schoonheid.

Dit alles zonder de rijkdom van onze omgeving te vergeten. Bij Vondom onderzoeken en innoveren ze om precisietechnologie te ontwikkelen en duurzamere materialen te maken. Respect voor het milieu zit in ons DNA. De productiesystemen dagen het hier en nu uit om naar een uniek terrein van toekomstige engineering te gaan. Een knowhow die Vondom deelt op workshops, conferenties, tentoonstellingen en evenementen.

www.vondom.com

  • VONDOM
  • VONDOM
  • VONDOM
  • VONDOM